image

VISIE OP BOUWEN

Onze kwalitatief hoogwaardige wijze van bouwen is gebaseerd op de kracht en precisie van het oude ambacht in combinatie met de laatste ontwikkelingen op het gebied van architectuur, techniek en materiaalgebruik. Onze visie op kwaliteit is echter veel breder dan alleen de kwaliteit van het eindproduct. De tevredenheid van de klant wordt naar onze mening namelijk met name ook bepaald door de wijze waarop met elkaar wordt gecommuniceerd. Bij een bouw of verbouw zijn veel partijen betrokken en moet u als opdrachtgever veel keuzes maken. Ons doel is om u tijdens dit proces maximaal te ontzorgen. Wij zijn daarbij volledig open en spreken uw taal!

Niet alleen tijdens de ontwerpfase, maar ook tijdens de bouwfase is onze begeleiding optimaal. Zo is op elke bouwplaats vanaf begin tot eind dezelfde ervaren voorman aanwezig. Hij coördineert niet alleen alle werkzaamheden, maar is ook uw aanspreekpunt.
Onze voormannen hebben echter niet alleen verstand van bouwen, maar zijn ook in staat om met u mee te denken en verrassende alternatieve voorstellen te doen.

Het uitgangspunt in alles wat we doen is nakomen wat we beloven. Of het nu de kwaliteit van het eindproduct betreft, de zekerheid over de kosten of de opleverdatum.